Keuring van uw archiefstellingen, wel zo verstandig.

De veiligheid van archiefstellingen wordt nog wel eens onderschat. Een jaarlijkse controle van uw magazijninrichting en dus ook uw archiefstellingen is verplicht gesteld door de ARBO wetgeving. Het is uitermate belangrijk dat u uw archiefstellingen  eens in de zoveel tijd laat keuren door een gecertificeerd keurmeester. Wij van keuring-magazijnstelling, onderdeel van Metalstock zijn zo’n gecertificeerd keuringsbedrijf.

archiefstellingen5Waarom is de keuring van uw archiefstelling zo belangrijk?

Een archiefstelling is niet zomaar iets, het steekt minder simpel in elkaar dan u zou denken. Als uw archiefstellingen niet worden gekeurd, bent u er niet van op de hoogte als ze iets mankeren. Dit kan u veel problemen en schade bezorgen. De constructie van de archiefstelling moet goed in elkaar zitten, overbelasting moet worden voorkomen en de stelling moet goed worden onderhouden. Niet alleen de archiefstelling zelf is belangrijk, ook de omgeving waarin de stelling staat moet in orde zijn. Zo moet er voldoende ruimte zijn rond om de archiefstellingen om aanrijdingsgevaar te voorkomen en de stellingen mogen niet te vol staan.

Keuren door een gecertificeerd bedrijf.

Het is van groots belang dat u uw archiefstellingen laat keuren door een gecertificeerd bedrijf. Wij van keuring-magazijnstelling, onderdeel van Metalstock beschikken over keurmeesters met officiële certificaten.

Wat houdt de keuring in?

Als u ons inschakelt voor de keuring van uw archiefstelling, zal er 1 van onze keurmeesters langskomen. Deze controleert en keurt uw stellingen op vervorming van verschillende onderdelen, de constructie en eventuele overbelasting. Ook wordt de omgeving waarin de archiefstellingen staan gecontroleerd. Onze keuring voldoet aan de vastgestelde Europese normen.

Als uw archiefstellingen gekeurd zijn, houdt dat in dat ze voor op dat moment veilig verklaard zijn. Dit betekent echter geen jarenlange gegarandeerde veiligheid van de stellingen. Het is daarom belangrijk dat u om de zoveel tijd opnieuw de stellingen laat keuren.

Stelt u veiligheid op de werkvloer voorop en bent u geïnteresseerd in onze archiefstelling keuringen?  Of zou u graag nog wat meer informatie willen over ons en onze werkzaamheden? Neem dan nu contact op met keuring-magazijnstelling en wij kijken wat we voor u kunnen betekenen.

  Uw naam (verplicht)

  Uw bedrijfsnaam

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht