KEURING MAGAZIJNINSTELLINGEN

Het wordt nog wel eens onderschat, de veiligheid van uw magazijnstellingen. Een jaarlijkse controle van uw magazijninrichting is verplicht gesteld door de Arbo wetgeving. Het is uiterst belangrijk dat u uw magazijnstellingen om de zoveel tijd laat keuren door een gecertificeerd keuringsbedrijf. Wij van keuring-magazijnstelling, onderdeel van Metalstock zijn zo’n gecertificeerd keuringsbedrijf.

Waarom is het keuren van uw magazijnstelling zo belangrijk?

Een magazijnstelling is niet zomaar iets. Als uw magazijnstellingen niet worden gekeurd, kunnen deze gebreken hebben zonder dat u het doorheeft. Dit kan grote schade en problemen veroorzaken. Wist u bijvoorbeeld dat het onderste deel van de staanders van de stelling bijna het gehele gewicht van de stelling draagt? Verder moet de constructie van de stelling goed in elkaar zitten, overbelasting moet worden voorkomen en de stelling moet worden onderhouden. Ook de omgeving van de stelling moet goed zijn. Er moet voldoende ruimte zijn tussen de stellingen om aanrijdgevaar te voorkomen en de stellingen mogen niet te vol staan.

U kunt bij ons onder andere terecht voor de volgende keuringen:

Keuren door een gecertificeerd bedrijf.

Als u uw magazijnstellingen laat keuren, is het belangrijk dat u dit laat doen door een gecertificeerd bedrijf. Wij van keuring-magazijnstelling, onderdeel van Metalstock beschikken over keurmeesters met officiële certificaten.

Wat houdt de keuring in?

Als u uw magazijnstellingen door ons laat keuren, zal één van onze keurmeesters bij uw langskomen. De keurmeester controleert en keurt uw stellingen op vervorming van verschillende onderdelen, de constructie en eventuele overbelasting. Ook controleert hij de omgeving waarin de stellingen geplaatst zijn. Deze keuring voldoet aan de Europese vastgestelde normen.

Staat u voor veiligheid op de werkvloer en bent u geïnteresseerd in onze magazijnstelling keuringen? Of zou u graag wat meer informatie willen over ons en onze werkzaamheden? Neem dan nu contact op met keuring-magazijnstelling en wij kijken wat we voor u kunnen betekenen.