Keuring van entresolvloeren, wel zo verstandig.

entresolDe veiligheid van entresolvloeren wordt nog wel eens onderschat. Een jaarlijkse controle van uw magazijninrichting en dus ook uw entresolvloeren is verplicht gesteld door de Arbo wetgeving. Het is uitermate belangrijk dat u uw entresolvloeren eens in de zoveel tijd laat keuren door een gecertificeerd keurmeester. Wij van keuring-magazijnstelling, onderdeel van Metalstock zijn zo’n gecertificeerd keuringsbedrijf.

Waarom is de keuring van uw entresolvloer zo belangrijk?

Een entresolvloer is niet zomaar iets, het steekt minder simpel in elkaar dan u zou denken. Als uw entresolvloeren niet worden gekeurd, bent u er niet van op de hoogte als ze iets mankeren. Dit kan u veel problemen en schade bezorgen. De constructie van de entresolvloer moet goed in elkaar zitten, overbelasting moet worden voorkomen en de stelling moet goed worden onderhouden. Niet alleen een entresolvloer is belangrijk, ook de omgeving waarin de stelling staat moet in orde zijn. Zo moet er voldoende ruimte zijn rond om de entresolvloer om aanrijdingsgevaar te voorkomen en de stellingen mogen niet te vol staan.

Keuren door een gecertificeerd bedrijf.

Het is van groots belang dat u uw entresolvloeren laat keuren door een gecertificeerd bedrijf. Wij van keuring-magazijnstelling, onderdeel van Metalstock beschikken over keurmeesters met officiële certificaten.

Wat houdt de keuring in?

Als u ons inschakelt voor de keuring van uw entresolvloer, zal er 1 van onze keurmeesters langskomen. Deze controleert en keurt uw stellingen op vervorming van verschillende onderdelen, de constructie en eventuele overbelasting. Ook wordt de omgeving waarin de entresolvloeren staan gecontroleerd. Onze keuring voldoet aan de vastgestelde Europese normen.

Als uw entresolvloeren gekeurd zijn, houdt dat in dat ze voor op dat moment veilig verklaard zijn. Dit betekent echter geen jarenlange gegarandeerde veiligheid van de stellingen. Het is daarom belangrijk dat u om de zoveel tijd opnieuw de stellingen laat keuren.

Stelt u veiligheid op de werkvloer voorop en bent u geïnteresseerd in onze entresolvloer keuringen?  Of zou u graag nog wat meer informatie willen over ons en onze werkzaamheden? Neem dan nu contact op met keuring-magazijnstelling en wij kijken wat we voor u kunnen betekenen.

  Uw naam (verplicht)

  Uw bedrijfsnaam

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht