OVER ONS

DSC00128-kopie-300x199Keuring-magazijnstellingen is een onderdeel van Metalstock Benelux BV. Door jarenlange ervaring zijn wij een gewaardeerde en professionele leverancier en keuringsdienst op het gebied van onder andere magazijnen, archieven, entresolvloeren.
Dit hebben wij bereikt door met ervaren en flexibel ingestelde medewerkers altijd en alleen te werken met producten van een constante kwaliteit.

Op alle fronten meedenken met de klant heeft bij ons de allerhoogste prioriteit en dat maakt dat uw magazijnactiviteiten bij ons de uitgangspunten zijn voor onze bedrijfsactiviteiten. Dit resulteert in de best mogelijke totaaloplossing voor al uw logistieke vraagstukken.

Doelstelling

De doelstelling van Metalstock is uitblinken in service en klantgericht werken. Hiervoor heeft u als potentiële klant de beschikking over deskundige adviseurs, korte communicatielijnen en een gegarandeerde snelle levering van de voorraadmaterialen. Als professioneel keuringsbedrijf zorgen wij ervoor dat uw stellingen voldoen aan de Europese vastgestelde normen.

Om welke behoefte en wijze opslag of keuring het ook gaat, van 10m² of 1000m². Metalstock staat voor een doordachte en professionele keuring en inrichting met kwalitatief zeer goede producten. Begin bij de basis en wij zullen u adviseren over de mogelijkheden.

METALSTOCK

Keuring-magazijnstellingen is onderdeel van Metalstock en biedt complete pakketten en keuringen voor de totale magazijninrichting.

CONTACT GEGEVENS

’t Zand 30b
4254 XP Sleeuwijk

+31(0)183 – 305252

info@metalstock.com